Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bátaszéki u. 40.
Adószám: 18864731-1-17
logo
Csiga-Biga Őszi Játszóház - Tábor 2021

Csiga-Biga őszi kutyás, kézműves játszóház – az őszi szünetben óvodás-és kisiskolás gyermekek számára

 

Időpont: 2021. október 25-29

naponta 7:00-17:00-ig

 

Helyszín: Csiga-Biga Nyitott Kézműves Műhely és Játszóház

7100 Szekszárd, Bátaszéki út 40.

 

Díja: 30.000.-Ft/hét, egy-egy napon is részt lehet venni a táborba melynek díja: 6000 Ft/nap

háromszori étkezéssel

 

Az őszi szünetben színes programokkal várjuk a gyermekeket a Csiga-Biga Nyitott Kézműves Műhelybe és Játszóházba!

Az őszi szünet napjaiban a gyermekeknek olyan programokat kínálunk, amelyeket kifejezetten a gyerekek igényeit figyelembe véve állítottunk össze. Foglalkozásaink garantálják, hogy a csemeték egy percig se unatkozzanak. Számos lehetőséget kínálunk, biztosítjuk a gyerekeknek a tartalmas és játékos szórakozást, mindemellett napi háromszori étkezést is biztosítunk számukra.

 

A következő programokkal várjuk a gyerekeket:

Kutyás játszóházi foglalkozások: A gyerekek imádják a kutyusokat, és nálunk lehetőséget kapnak arra, hogy ismerkedjenek a kis kedvencekkel, így azon túl, hogy örümüket lelik benne, szociálisan és érzelmileg is fejlődnek. A foglalkozásokon résztvevő kutyák a Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület által kiadott igazolvánnyal és érvényes állategészségügyi igazolással rendelkeznek.

Őszi kézműves foglalkozások: Tematikus programok keretében az ősznek, az őszi ünnepeknek megfelelő témájú kézműves foglalkozások, fafaragás, gyöngyfűzés stb.

Játszótér: Izgalmas és emellett biztonságos, az EU szabványoknak megfelelően készült játékokkal várjuk a gyerekeket játszóterünkön.

Egyéb programok: mini légvár, arcfestés, színház, vitamintorna foglalkozás, gyerekjóga és hangterápia foglalkozás, mozgás-és képességfejlesztő programok.

 

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a Csiga-Biga Őszi Játszóház által kínált programokkal kapcsolatban, nyugodtan keressen minket telefonon, e-mail-en vagy személyesen, munkatársaink mindenben segíteni fognak.

 

 

Érdeklődés, jelentkezés

 

Töttősiné Törő Anita

Tel.: 06 20 222 5485

csigabigaalapitvany@gmail.com