Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bródy S. u. 21.
Adószám: 18864731-1-17
Őszi Játszóház

Csiga-Biga őszi kutyás, kézműves játszóház – az őszi szünetben

Időpont: 2019. október 28. 29. 30.

naponta 7:00-17:00-ig

Helyszín: Csiga-Biga Nyitott Kézműves Műhely és Játszóház

7100 Szekszárd, Bátaszéki út 40.

Díja: 6000 Ft/nap háromszori étkezéssel

Az őszi szünetben színes programokkal várjuk a gyermekeket a Csiga-Biga Nyitott Kézműves Műhelybe és Játszóházba!

Az őszi szünet napjaiban a gyermekeknek olyan programokat kínálunk, amelyeket kifejezetten a kicsik igényeit figyelembe véve állítottunk össze. Foglalkozásaink garantálják, hogy a csemeték egy percig se unatkozzanak. Számos lehetőséget kínálunk, biztosítjuk a gyerekeknek a tartalmas és játékos szórakozást, mindemellett napi háromszori étkezést is biztosítunk számukra.

A következő programokkal várjuk a gyerekeket:

Kutyás játszóházi foglalkozások: A gyerekek imádják a kutyusokat, és nálunk lehetőséget kapnak arra, hogy ismerkedjenek a kis kedvencekkel, így azon túl, hogy örümüket lelik benne, szociálisan és érzelmileg is fejlődnek. A foglalkozásokon résztvevő kutyák a Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület által kiadott igazolvánnyal és érvényes állategészségügyi igazolással rendelkeznek.

Mini légvár: Az önfeledt ugrálás és csúszdázás kicsik és nagyok kedvence egyaránt.

Őszi kézműves foglalkozások: Tematikus programok keretében az ősznek, az őszi ünnepeknek és egy-egy mesevilágnak megfelelő témájú kézműves foglalkozások.

Fafaragás: Kézműves foglalkozás, melyet fafaragó mesteremberek irányítanak.

Népi játszóház: Kültéri régi népi játékok és különböző mesevilágok megjelenítése egy-egy játékon.

Játszótér: Izgalmas és emellett biztonságos, az EU szabványoknak megfelelően készült játékokkal várjuk a gyerekeket játszóterünkön.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne a Csiga-Biga Őszi Játszóház által kínált programokkal kapcsolatban, nyugodtan keressen minket telefonon, e-mail-en vagy személyesen, munkatársaink mindenben segíteni fognak.

Érdeklődés, jelentkezés

Töttősiné Törő Anita