Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bátaszéki u. 40.
Adószám: 18864731-1-17
Nyári Játszóház 2024

Tervezett időpontok és programok

1. Kutyajó Kaland és kézműves Tábor
2024. július 1-5.

A hét folyamán lehetőségük nyílik a gyerekeknek megismerkedni a terápiás kutyák világával. Ismereteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felelős állattartással kapcsolatban. A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással. A kézműves programok az egész hetet végig kísérik, változatos formában.
Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, kézműves foglalkozások, arcfestés, színház.

2. Kutyajó Kaland és mozgás-képességfejlesztő Tábor
2024. július 8-12.

A hét folyamán lehetőségük nyílik a gyerekeknek megismerkedni a terápiás kutyák világával. Logopédus, gyógypedagógusok, konduktorok, fejlesztő pedagógus, gyógytornász, gyógytestnevelő, pszichopedagógus vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival és minilóval asszisztált mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek szakemberek vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

3. Kutyajó Kaland és kézműves Tábor

2024. július 15-19.

4. Kutyajó Kaland és mozgás-képességfejlesztő Tábor

2024. július 22-26.

5. Kutyák nyomában és fafaragó Tábor
2024.  július 29 – augusztus 02.

A hét folyamán ismeretterjesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek különböző témakörök feldolgozása kapcsán: a kutya őse, testfelépítése, kommunikációja, táplálkozása stb. témakörökben. Természetesen a Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival is lesznek játékos foglalkozások.
Lehetőség lesz fafaragó népi iparművészekkel faragni, megismerkedni a fafaragás eszközeivel, fafaragás mintáival, fafajtákkal stb. fafaragó műhelyben.
Tervezett kiegészítő programok: arcfestés, színház, madarász bemutató.

6. Kutyajó Kaland és mozgás-képességfejlesztő Tábor
2024. augusztus 12-16.

Logopédus, gyógypedagógus, konduktorok, fejlesztő pedagógus,gyógytornász, gyógytestnevelő pszichopedagógus vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival és minilóval asszisztált mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek szakemberek vezetésével. Az iskolai tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztése történik intenzív formában a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve szakemberek vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.
.

7. Komplex intenzív fejlesztő Tábor négylábú segítőkkel
2024. augusztus 26-30.

Logopédus, gyógypedagógus, konduktorok, fejlesztő pedagógus,gyógytornász, gyógytestnevelő pszichopedagógus vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján intenzív formában. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival és minilóval asszisztált mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek szakemberek vezetésével. Az iskolai tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztése történik intenzív formában a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve szakemberek vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.
Tervezett kiegészítő programok: kézműves foglalkozás, arcfestés, színház.

Ár: 58.000.-Ft / fő /5 nap, mely az egész napi étkezést is tartalmazza.

Lehetőség van napi részvételre is, aminek a díja 14.000.-Ft/nap

Érdeklődni, jelentkezni:

Töttősiné Törő Anita
Tel: 06 20 222 5485;
E-mail. csigabigaalapitvany@gmail.com.

Helyszín: Csiga-Biga Alapítvány- Szekszárd, Bátaszéki u.40.
www.csigabigaalapitvany.hu

A Nemzeti Együttműködési Alap sikeres pályázatának köszönhetően valósult meg programunk.
NEAO-KP-1-2023/10-000783