Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bátaszéki u. 40.
Adószám: 18864731-1-17

Szolgáltatások

Nyári játszóház

Csiga-Biga Nyári Élmény Játszóházak 2020

óvodás és kisiskolás gyermekek számára

A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáinak közreműködésével

ÚJ helyszínen várjuk a gyerekeket a nyár folyamán, nagy játszó udvarral, kinti-benti foglalkoztatóval, népi játszóudvarral és sok-sok tartalmas programmal.

Fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk a Csiga-Biga Alapítvány programjain résztvevő gyermekek szabad idejének hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Minden napi programok mellett, lehetőségük van a gyerekeknek a szabad játéktevékenységre, melyre kiváló lehetőséget biztosít fejlesztő házunk, valamint az udvar adta lehetőségek.

Tervezett időpontok

1.Kutyás – kézműves Játszóház 2020. július. 6-10.

A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással. A hét minden napján különböző kézműves programokon vehetnek részt a gyermekek: nemezelés, gyöngyfűzés, agyagozás, fafaragás stb.

Tervezett kiegészítő programok: zenés-mesés előadás, arcfestés.

2. Kutyajó Kaland Játszóház 2020. július 13-17.

A hét folyamán lehetőségük nyílik a gyerekeknek megismerkedni a terápiás kutyák világával. Ismereteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felelős állattartással kapcsolatban. A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, kézműves foglalkozások, zenés-mesés előadás, arcfestés.

3. Mozgás-és képességfejlesztő Játszóház 2020. július 20-24.

Logopédus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus,gyógytestnevelő vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek szakemberek vezetésével vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozások, kézműves foglalkozások, arcfestés.

4. Kutyák nyomában Játszóház 2020. augusztus 3-7.

A hét folyamán ismeretterjesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek különböző témakörök feldolgozása kapcsán: a kutya őse, testfelépítése, kommunikációja, táplálkozása stb. témakörökben. Természetesen a Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival is lesznek játékos foglalkozások.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, arcfestés.

5. Kutyás-kézműves Játszóház 2020. augusztus.10-14.

Tervezett kiegészítő programok: zenés-mesés előadás, arcfestés.

6. Mozgás-és képességfejlesztő Játszóház 2020.auguszatus 24-28.

A turnusok 10 jelentkező esetén kerülnek megtartásra.

A foglalkozásokat és a gyermekek egész napos felügyeletét kizárólag szakemberek végzik.

Ár: 28.000.-Ft / fő /5 nap, mely az egész napi étkezést is tartalmazza.

/lehetőség van napi részvételre is/

Érdeklődni, jelentkezni:

Töttősiné Törő Anita

Tel: 06 20 222 5485;
E-mail. csigabigaalapitvany@gmail.com.

Helyszín: Csiga-Biga Alapítvány- Szekszárd, Bátaszéki u.40.

www.csigabigaalapitvany.hu