Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bátaszéki u. 40.
Adószám: 18864731-1-17

Szolgáltatások

Nyári játszóház

Tervezett időpontok és programok

1. Kutyajó Kaland és kézműves Tábor 2021.július 5-9.

A hét folyamán lehetőségük nyílik a gyerekeknek megismerkedni a terápiás kutyák világával. Ismereteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felelős állattartással kapcsolatban. A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással. A kézműves programok az egész hetet végig kísérik, változatos formában.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, kézműves foglalkozások, arcfestés.

1. Kutyajó Kaland és mozgás-képességfejlesztő Tábor július 12-16.

Logopédus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus, gyógytestnevelő pszichopedagógus, konduktor vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek szakemberek vezetésével délelőtt és délután egyaránt. Az iskolai tanuláshoz szükséges részképességek fejlesztése történik intenzív formában a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve szakemberek vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

A héten lehetőség van csak a délutáni 15:30-17:00ig tartó komplex fejlesztő foglalkozásokon részt venni minden nap vagy választott napon-napokon.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozások, gyógytestnevelés foglalkozások, mozgásfejlesztés, képességfejlesztő foglalkozások, gyerekjóga foglalkozás, hangterápia, kézműves foglalkozások, zenés fejlesztő foglalkozások, arcfestés.

1. Kutyajó Kaland és egészséges életmód Tábor 2021.július 19-23.

Logopédus, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus,gyógytestnevelő pszichopedagógus vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek szakemberek vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

1. Kutyajó Kaland és kézműves Tábor 2021.július 26-30.

1. Kutyák nyomában és fafaragó Tábor 2021.augusztus 9-13.

A hét folyamán ismeretterjesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek különböző témakörök feldolgozása kapcsán: a kutya őse, testfelépítése, kommunikációja, táplálkozása stb. témakörökben. Természetesen a Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival is lesznek játékos foglalkozások.

Mind az öt nap lehetőség lesz fafaragó népi iparművészekkel faragni, megismerkedni a fafaragás eszközeivel, fafaragás mintáival, fafajtákkal stb.  fafaragó műhelyben.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, zenés foglalkozás, arcfestés.

1. Komplex intenzív fejlesztő Tábor 2021.augusztus 23-27.

Ár: 29.000.-Ft / fő /5 nap, mely az egész napi étkezést is tartalmazza.

Lehetőség van napi részvételre is, aminek a díja 5.000.-Ft/nap

Lehetőség van 2. és a 6. heti táborokban komplex képességfejlesztő foglalkozásokon részt venni 15:30-17:00-ig a táborba nem járó gyermekeknek is,  aminek a díja 3.000.-Ft/alkalom.

Lehetőség van minden héten képességvizsgálatokra is a táborba járó gyermekek számára ingyenesen.

Táborainkba 10% testvérkedvezményt és tábor ismétlő kedvezményt biztosítunk.

Érdeklődni, jelentkezni:

Töttősiné Törő Anita

Tel: 06 20 222 5485;
E-mail. csigabigaalapitvany@gmail.com.

Helyszín: Csiga-Biga Alapítvány- Szekszárd, Bátaszéki u.40.

www.csigabigaalapitvany.hu