Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bródy S. u. 21.
Adószám: 18864731-1-17

Szolgáltatások

Nyári játszóház

Csiga-Biga Nyári Élmény Játszóházak 2019 óvodás és kisiskolás gyermekek számára

ÚJ helyszínen várjuk a gyerekeket a nyár folyamán, nagy játszó udvarral, kinti-benti foglalkoztatóval, népi játszóudvarral és sok-sok meglepetéssel.

Fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk a Csiga-Biga Alapítvány programjain résztvevő gyermekek szabad idejének hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Minden napi programok mellett, lehetőségük van a gyerekeknek a szabad játéktevékenységre, melyre kiváló lehetőséget biztosít fejlesztő házunk, valamint az udvar adta lehetőségek.

Időpontok

I. Kutyajó Kaland Játszóház 2019.július. 1-5.

A hét folyamán lehetőségük nyílik a gyerekeknek megismerkedni a terápiás kutyák világával. Ismereteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felelős állattartással kapcsolatban. A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, kézműves foglalkozások, zenés-mesés előadás, arcfestés.

II.Kutyás- kézműves Játszóház 2019. július. 8-12.

A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással. A hét minden napján különböző kézműves programokon vehetnek részt a gyermekek: nemezelés, gyöngyfűzés, agyagozás, fafaragás stb.

Tervezett kiegészítő programok: zenés-mesés előadás, arcfestés.

III. Kutyajó Német nyelvű Játszóház 2019.július 15-19.

A gyerekek a hét minden napján játékos, zenés formában ismerkedhetnek meg a német nyelvvel vagy mélyíthetik a már meglévő tudásukat.
Terápiás kutyáink segítségével játszva sajátítják el az új ismereteket és szólalnak meg idegen nyelven.
A hét minden napján különböző programokat tervezünk a gyermeknek: mai német gyermekdalok, játékok mellett kézműves foglalkozások, német nyelvű képeskönyvek, rövid mesék mindenki számára érthető módon történő mozgásos, játékos feldolgozása, …. stb.

Tervezett kiegészítő programok: arcfestés.

IV. Kutyák nyomában Játszóház 2019.július.29.-augusztus 2.

A hét folyamán ismeretterjesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek különböző témakörök feldolgozása kapcsán: a kutya őse, testfelépításe, kommunikációja, táplálkozása stb. témakörökben. Természetesen a Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival is lesznek játékos foglalkozások.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, arcfestés.

V.Kutyajó Kaland Játszóház 2019. augusztus.5-9.

Tervezett kiegészítő programok: zenés-mesés foglalkozás, kézműves foglalkozások, arcfestés.

VI.Mozgás-és képességfejlesztő Játszóház 2019.auguszatus 26-30.

Logopédus, gyógypedagógus, gyógytestnevelő vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, pszichológus, logopédus, gyógypedagógus vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

Tervezett kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozások, kézműves foglalkozások, arcfestés.
A foglalkozásokat és a gyermekek egész napos felügyeletét kizárólag szakemberek végzik.

Érdeklődni, jelentkezni:

Töttősiné Törő Anita
T: 06 20 222 5485;
E. csigabigaalapitvany@gmail.com.

Ára: 30.000.-Ft/hét/5 nap, mely az egész napi étkezést is tartalmazza.
/lehetőség van napi részvételre is 6.000.-Ft/nap/

Helyszín: Csiga-Biga Alapítvány- Szekszárd, Bátaszéki u.40.

www.csigabigaalapitvany.hu
www.terapiaskutya.hu