Csiga-Biga Mozgás- és képességfejlesztő Alapítvány
csigabigaalapitvany@gmail.com 06 20 222 5485
7100 Szekszárd Bródy S. u. 21.
Adószám: 18864731-1-17

Szolgáltatások

Nyári játszóház

Hamarosan…..

Időpontok:

• 2019.július. 1-5.
  • 2019. július. 8-12.
  • 2019.július.29.-augusztus 2.
  • 2019. augusztus.5-9.
  • 2019.auguszatus 26-30.

Csiga-Biga Nyári Élmény Játszóházak 2018

óvodás és kisiskolás gyermekek számára

Fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk a Csiga-Biga Alapítvány programjain résztvevő gyermekek szabad idejének hasznos, tartalmas eltöltéséhez. Minden napi programok mellett, lehetőségük van a gyerekeknek a szabad játéktevékenységre, melyre kiváló lehetőséget biztosít fejlesztő házunk, valamint az udvar adta lehetőségek.

Időpontok

I. Kutyajó Kaland Játszóház 2018.07.02.-07.06.

A hét folyamán lehetőségük nyílik a gyerekeknek megismerkedni a terápiás kutyák világával. Ismereteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felelős állattartással kapcsolatban. A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással.

Kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, kézműves foglalkozások, zenés-mesés előadás, arcfestés.

II.Kutyás- kézműves Játszóház 2018.07.09-07.13.

A hét minden napján játékos, ismeretterjesztő foglalkozások keretében lehetőségük nyílik sok-sok játékra a résztvevő terápiás kutyákkal. A programban kizárólag a Csiga-Biga Alapítvány vizsgázott-és tanuló terápiás kutyái vesznek részt felvezetőikkel, kiképzőikkel, érvényes állategészségügyi igazolással. A hét minden napján különböző kézműves programokon vehetnek részt a gyermekek: nemezelés, gyöngyfűzés, agyagozás, fafaragás stb.

Kiegészítő programok: gyerek jóga, hangterápia, zenés-mesés előadás, arcfestés.

III. Kutyák nyomában Játszóház 2018.07.30.-08.03.

A hét folyamán ismeretterjesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek különböző témakörök feldolgozása kapcsán: a kuyta: őse, testfelépításe, kommunikációja, táplálkozása stb. témakörökben. Természetesen a Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival is lesznek játékos foglalkozások.

Kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozás, gyerek jóga, hangterápia, arcfestés.

IV.Kutyajó Kaland Játszóház 2018.08.06.-08.10.

Kiegészítő programok: zenés-mesés foglalkozás, gyerek jóga, hangterápia, kézműves foglalkozások, arcfestés.

V.Mozgás-és képességfejlesztő Játszóház 2018.08.27-08.31.

Logopédus, gyógypedagógus vezetésével játékos fejlesztő foglalkozások megvalósítása történik a hét minden napján. A Csiga-Biga Alapítvány terápiás kutyáival mozgás-és képességfejlesztő foglalkozásokon vehetnek részt a gyerekek, pszichológus, logopédus, gyógypedagógus vezetésével. Lehetőség van képességvizsgálatra is a hét folyamán a szülő kérésére.

Kiegészítő programok: vitamintorna foglalkozások, kézműves foglalkozások, arcfestés.

A foglalkozásokat és a gyermekek egész napos felügyeletét kizárólag szakemberek végzik.

Érdeklődni, jelentkezni:

Töttősiné Törő Anita
T: 06 20 222 5485;
E. csigabigaalapitvany@gmail.com.

Ára: 25.000.-Ft/hét/5 nap, mely az egész napi étkezést is tartalmazza.
/lehetőség van napi részvételre is 5.000.-Ft/nap/

Helyszín: Csiga-Biga Alapítvány- Szekszárd, Bródy S. u. 21.

www.csigabigaalapitvany.hu
www.terapiaskutya.hu